A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó 5 előnye

A vonóhorgon való kerékpárszállítás a bicikliszállítás legelegánsabb formája: nem kell létrára másznunk, hogy felérjünk a tetőcsomagtartó magasságáig, nem izzadunk le, mire felküzdjük a bicikliket a tetőre és pillanatok alatt szállíthatjuk is a kerékpárokat.
A továbbiakban nézzük, mi is a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó 5 nagy előnye!
1.    Biztonságos
A vonóhorgos modellek rendkívül biztonságosak. Tökéletesen illeszkednek a vonóhoroghoz (egyes modellek az autó hátuljához is). Sosem kell attól félni, hogy bent ragadunk egy alagútban.
2.    Stabil
A vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító teljesen stabil. Sokan bizalmatlanul méregetik, mert hihetetlennek tartják, hogy a vonóhorog képes megtartani a szerkezet és a kerékpárok súlyát. A gyártók pontosan ismerik a vonóhorgok teherbíró képességét, a vonóhorgos modellek rendkívül stabilak.
3.    Energiát spórolunk
Ha egy kerékpárt szeretnénk felhelyezni a vonóhorgos kerékpárszállítóra, ezt meglepően kis energiabefektetéssel tehetjük meg. Akár nők is képesek a vonóhorog magasságáig felemelni a bicikliket és pár egyszerű mozdulattal rögzíteni őket.
4.    Időt spórolunk
Amikor egy család autóval nyaralni indul és úgy dönt, kerékpárokat is visz, különösen fontos meggondolni milyen kerékpárszállító modellt választ. Egyáltalán nem mindegy, hogy a kerékpárok felhelyezésére úgy gondolnak, mint egy fél napos programra vagy úgy, mint az utolsó simításra az indulás előtt.
5.    Könnyen kezelhető
A vonóhorgos modellek nagy előnye, hogy kézre állnak, könnyen kezelhetőek. Éppen ez az egyszerű kezelhetőség az oka annak, hogy akár a kamasz gyerekekre is rábízhatjuk a kerékpárok elhelyezését a szállítón.

 

< vissza a cikkekhez