Adatkezelési irányelvek

A www.uebler.hu weboldalt a Profcar Hungary Kft. üzemelteti, aki az Uebler GmBH magyarországi képviseletét, kizárólagos importőrségét látja el Magyarországon. A Profcar Hungary Kft. számára kiemelt fontosságú cél weboldala látogatói által rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogainak biztosítása.

Cégünk elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak bizalmasan, a hatályos jogszabályoknak mindenben megfelelő módon történő kezelése mellett. A Profcar Hungary Kft. a honlapját látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A Profcar Hungary Kft. kiemelt figyelmet fordít a szabályszerű adatkezelésre, így a Nemzeti Adatvédelmi és Információsszabadság Hatósága által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba is bejelentkezett.

A vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően tájékoztatjuk, hogy a hírlevelünkre feliratkozott ügyfeleink adatait nem adjuk át harmadik személynek.

Minden ügyfelet aki a www.uebler.hu weboldalon keresztül regisztrálja személyes adatait, kizárólag arra a célra használjuk fel, mely miatt látogatónk az adatait megadta.

Amennyiben a Profcar Hungary Kft. egyéb igazoló dokumentumokat kér be (pl. garancia idő meghosszabbítás, viszonteladói minősítések, nyereményjátékok), azokat kizárólag ellenőrzés céljából használja fel, ezt követően megsemmísitjük, harmadik fél részére át nem adjuk.

Amennyiben a Profcar Hungary Kft. az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni az adatokat, erről a felhasználót tájékoztatni köteles, és ehhez a felhasználást megelőzően köteles megszerezni az érintett kifejezett hozzájárulását.

Amennyiben látogatónk úgy dönt, hogy feliratkozik hírlevelünkre, az általa megadott e-mail címen értesítjük a következőkről:

  • nyereményjátékok
  • új termékek
  • akciók
  • csereprogram
  • új információk

A fentiekben említett adatokat kizárólag arra a célra használjuk fel, melyre a felhasználónk azt megadta, és semmilyen esetben nem adjuk át harmadik félnek, kivéve a hatóságokat – bíróság, ügyészség, nyomozó hatóság, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság vagy jogszabály felhatalmazása alapján egyéb hatóság -, amelyek részére a pontos cél és az adatok körének megjelölésével kötelesek vagyunk kiadni azokat.

Azok az ügyfelek, akik az általunk kínált hírlevél-szolgáltatás megrendelése után bármikor úgy döntenek, hogy nem szeretnék tovább a hírleveleket kapni, egy e-mail üzenet segítségével lemondhatják a szolgáltatás igénybevételét. Az e-mail címet ugyanazon a weboldalon találhatják meg, amely oldalon az adott szolgáltatást megrendelték.