Biztonság

A közlekedésbiztonság mellett az is fontos szempont, hogy az értékeinket megóvjuk. A Uebler Magyaroszág csapata erre is gondolt. Az első és legfontosabb szempont, hogy mind a kerékpárszállító amit a vonóhorogra erősítünk, mind a biciklik zárhatóak, tehát nyugodtan ott hagyhatjuk a parkolóban, hiszen a kulcs a zsebünkben van, komfortérzetünk adott.

Amennyiben valaki mégis aggódik, akkor erre is van megoldásunk.

Már elérhető a biztosítási termék a kerékpárokra is. Az Uniqánál és az Allianz biztosítónál is lehetőség van biztosítást kötni. Jelenleg azon dolgozunk, hogy olyan együttműködést alakítsunk ki a fenti biztosítókkal, hogy kedvezményesen tudjuk a biztosításokat ajánlani.

Ha valaki még extra védelmet is szeretne a kerékpárszállítóra , lehetősége van a kerékpárszállító mikropontos jelölésére, ezzel biztosítva hogy örökre meg lesz jelölve az eszköz, a jelölés onnan nem eltávolítható. Felmérés bizonyítja, hogy a mikropontos jelöléssel ellátott gépjárművek másodpiaci értéke magasabb, mint a jelölés nélküli autóké.

Bízunk benne, hogy mindez igaz lesz a kerékpárszállítókra is, amennyiben valaki évek múlva szeretné eladni vagy "upgradelni" az eszközét.