Hasznos információk

Melyik kerékpárszállítót válasszam?

Amellett, hogy 17 németországi tesztgyőzelem bizonyítja kerékpárszállítóink kiválóságát, számos hazai médium is igazolja különböző összehasonlításaikban, hogy az Uebler kerékpártartói kimagasló értéket képviselnek, kategóriájuk legkiválóbb termékei közé tartoznak.

olvass tovább

Uebler csatlakozó

Az olyan kerékpárszállítók esetében, mint az Uebler, nem elegendő csupán a vonóhorog megléte vagy felszerelése a rendeltetésszerű használathoz. Miután ezek a kerékpártartók a jogszabályoknak eleget téve fel vannak szerelve a szükséges világítással is, fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a vonóhorognál található elektromos csatlakozó kialakítására is.

olvass tovább

Uebler prémium kerékpárszállító

Uebler prémium kerékpárszállítóinkat az 50 éves fejlesztői múltra visszatekintő tapasztalt csapatunk dolgozta ki. Garantáljuk, hogy termékeink felszerelése és leszerelése során autója fényezése nem sérül és azt is, hogy az utazás során az utasok mellett a kerékpárok is teljes biztonságban lesznek.

olvass tovább

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó 5 előnye

A vonóhorgon való kerékpárszállítás a bicikliszállítás legelegánsabb formája: nem kell létrára másznunk, hogy felérjünk a tetőcsomagtartó magasságáig, nem izzadunk le, mire felküzdjük a bicikliket a tetőre és pillanatok alatt szállíthatjuk is a kerékpárokat. A továbbiakban nézzük, mi is a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó 5 nagy előnye!

olvass tovább

Uebler versenyteszt

Az Uebler kerékpárszállítók egyik legfőbb jellemzője a strapabíró, masszív konstrukció, mely még szélsőséges körülmények között is megállja a helyét. A gyár komoly teszteknek veti alá termékeit, mielőtt még azok a piacra kerülnének. Gyakori, hogy érdeklődőink is ilyen paraméterek felől érdeklődnek, mint például mekkora tempóig marad stabil a biciklitartó?

olvass tovább

Tetőcsomagtartó helyett vonóhorgos kerékpártartó

Akik kerékpártartó vásárlása előtt állnak, azok számára különösen hasznos lehet átgondolni a tetőcsomagtartóra és a vonóhorogra szerelhető modellek közötti különbségeket.

olvass tovább

Könnyen használható kerékpárszállító

Amikor meghalljuk a kerékpárszállító szót, többféle kép jelenhet meg előttünk. Magunk elé képzeljük például a tetőre szerelhető vagy a vonóhorogra szerelhető modelleket. Vásárláskor a biztonságosság mellett elsődleges szempontok között említhetjük a kerékpárszállító használatának egyszerűségét, hiszen fontos, hogy ne tartson órákig a bicikli rögzítése.

olvass tovább

Gyakori kérdések és válaszok az Uebler vonóhorgos kerékpárszállítóról

Mit vegyek figyelembe, amikor vonóhorgos kerékpárszállítót vásárolok? A legfontosabb szempont ez esetben a vonóhorog teherbírása. Fontos, hogy vásárláskor vegyük figyelembe, hogy a kerékpárszállító önsúlya és a kerékpárunk súlya összeadódik.

olvass tovább

Ismerje meg a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó termékcsaládunkat!

Az Uebler egyedi, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó termékcsaládunk tagjai kivétel nélkül prémium modellek. Kerékpártartóink kiváló, német minősége és megbízhatósága számos termék összehasonlítási teszten bebizonyosodott.

olvass tovább

Miért érdemes az Uebler kerékpárszállítót választania?

Az első és legfontosabb indok az, hogy Uebler prémium kerékpárszállítóink biztonságosak, óvják autónk, kerékpárunk és nem utolsó sorban saját biztonságunkat is. Prémium termékeinket az 50 éves fejlesztői múltra visszatekintő csapatunk úgy dolgozta ki, hogy sem a felszerelés, sem a leszerelés során ne sérüljön autónk fényezése, utazás közben pedig tökéletes biztonságban legyenek kerékpárjaink és a megbízhatóan stabil rögzítéssel az utasok is teljes biztonságban érezhessék magukat.

olvass tovább

Lehet vonóhorogra kerékpártartót szerelni?

Sokan megijednek a vonóhorogra szerelhető kerékpártartóktól, mert attól tartanak, hogy a rendőrök megbüntetik őket a lámpák és a rendszámtábla takarásáért. Uebler kerékpárszállítóinkkal ez nem jelenthet problémát: a kerékpárszállítóra felszerelt két lámpa között a rendszámtábla is helyet kap. A lényeg, hogy a lámpák és a rendszámtábla ne legyenek elfedve, és a rendőrök sem büntethetik meg.

olvass tovább

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartókat sokan bizalmatlanul méregetik. Vajon könnyű felszerelni őket? Vajon nem esnek le az első kanyarban? A válasz: igen és nem. Könnyen felszerelhető és biztonságos. Uebler kerékpárszállítóink ideálisak családok, túrázók, amatőr és akár profi kerékpározók számára is. Azoknak is kiváló választás, akik szeretik az innovatív dolgokat és, akik mindent megtesznek a biztonságos közlekedésért. Márpedig ki ne vágyna biztonságos közlekedésre? És ki ne akarna spórolni az üzemanyagon? Tény, hogy a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítóval rendelkezők gépkocsija kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a tetőcsomagtartós társaiké.

olvass tovább

Mire figyeljen, ha kerékpárszállítót vásárol?

Sokaknak komoly fejtörést okoz, milyen az ideális kerékpárszállító, vásárláskor mire kell figyelni és vajon mi alapján hozhatunk helyes döntést. Vajon a tetőcsomagtartón, vagy a vonóhorgon rögzítsük a kerékpárt? A továbbiakban mindezekre a kérdésekre választ kaphatunk.

olvass tovább

Tippek, ha autóval akarja kerékpárját szállítani

Az autóval való kerékpárszállítással kapcsolatban gyakran felmerül a kérdés: tetőcsomagtartón, vagy a vonóhorgon szállítsuk-e a kerékpárt? A választás előtt többféle szempontot érdemes figyelembe venni, melyeket egy másik cikkünkben részletesen kifejtünk.

olvass tovább