Ismerje meg a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó termékcsaládunkat!

 

Az Uebler egyedi, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó termékcsaládunk tagjai kivétel nélkül prémium modellek. Kerékpártartóink kiváló, német minősége és megbízhatósága számos termék összehasonlítási teszten bebizonyosodott.

Az Uebler immár F, P és X termékcsaláddal is számol, sokszínű kínálatunkban garantáltan mindenki rátalál a számára ideális kerékpártartóra. A termékcsaládok közös jellemzői között említhető a rendkívül kis önsúly és a nagy teherbírás. Termékeink masszívak, így akár elektromos biciklik szállítására is alkalmasak.

Prémium termékeink közös jellemzője még a rendkívül egyszerű fel- és leszerelés. Az ember nem is gondolná, ez mennyire meghatározó szempont lehet a kerékpártartó kiválasztásakor, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy órákig próbáljuk összeszerelni a különböző alkatrészeket, vagy pár perc is elég erre.

A tartó és a kerékpárok is kulccsal zárhatók, ráadásul a kerékpártartó alkatrészei esetleges károsodás esetén külön-külön cserélhetőek. Prémium termékeink UV álló alapanyagból készültek, így nem jár semmiféle kellemetlen következménnyel, ha esetleg a napon hagyjuk.

A P termékcsalád két modelljének különlegessége, hogy igény szerint extra sínnel bővíthetőek, az X termékcsalád esetében pedig egy Magyarországon új termékcsaládról beszélhetünk. Az Uebler kerékpártartók 2, 3, esetleg 4 kerékpár szállítására alkalmasak.

A közel 50 éves fejlesztői múltra visszatekintő, tapasztalt csapatunk az Ön számára is biztonságosabbá és egyszerűbbé teheti a kerékpárszállítást.

 

< vissza a cikkekhez