Jogi érvek

A Profcar Hungary Kft célja, missziója, hogy Magyarországon széles körben megismertesse az Uebler vonóhorgos kerékpárszállítóknak a tetőre szerelhető, illetve a hátsó csomagtartóra felszerelhető kerékpárszállítókkal szembeni előnyeit. A németországi székhelyű Uebler gyár az egyik leginnovatívabb vonóhorgos kerékpárszállító gyártó cég. A legmagasabb gyártási minőség és a termékek tökéletes ergonómiája is ezt bizonyítja.

ISO 9001.-2000 minősítéssel rendelkező gyár székhelye Forcheim. A „Made in Germany felirattal” ellátott termékek kizárólag német alapanyagokból készülnek.

A hasonló prémium kategóriás vonóhorgos kerékpárszállítók körében Németországban 40%-os piacrészesedéssel rendelkezik a cég.

Érdemes tiszán látni, hogy jelenleg hogyan vélekedik a jogalkotó a vonóhorgos kerékpárszállítóról, illetve a harmadik rendszámtábla használatról. Kérem olvassák el dr. Olasz Balázs ügyvédi iroda jogi összefoglalóját a fenti témában.

Jogi szakvélemény a rendszámtábla használatról [pdf., 1.9Mbyte]

 

Kérem olvassák el dr. Olasz Balázs ügyvédi iroda jogi szakvéleményét a gépjárműre szerelt vonószerkezet műszaki vizsgáztatásáról.

Jogi szakvélyemény vonószerkezet vizsgaztatásról [pdf., 200Kbyte]