Könnyen használható kerékpárszállító

Amikor meghalljuk a kerékpárszállító szót, többféle kép jelenhet meg előttünk. Magunk elé képzeljük például a tetőre szerelhető vagy a vonóhorogra szerelhető modelleket. Vásárláskor a biztonságosság mellett elsődleges szempontok között említhetjük a kerékpárszállító használatának egyszerűségét, hiszen fontos, hogy ne tartson órákig a bicikli rögzítése.

Az Uebler prémium minőségű kerékpárszállítók teljesen biztonságosak és használatuk rendkívül egyszerű. A termékek összeszerelése nem igényel műszaki ismereteket és a kerékpárok felhelyezése is sokkal könnyebb, mint a tetőre szerelhető modellek esetében.

Képzeljük csak el, hogyan történik a kerékpár felhelyezése a szállítóra! Ha egy tetőre szerelhető modellt választottunk, komoly energiabefektetésbe és sok időbe kerül, míg feltornásszuk a bicikliket az autó tetejére.

Ezzel szemben, ha egy vonóhorogra szerelhető modellre esett a választásunk, a kerékpárokat csupán a vonóhorog magasságáig kell emelnünk. Ez nem igényel komolyabb fizikai energiabefektetést és nem is követel hosszú perceket vagy akár órákat az életünkből.

Ha egy termék kezelése egyszerű, az azt is jelenti, hogy a használata során nem kell mindenféle apró részletre odafigyelni, mint például finomkodni a kerékpárszállító autóhoz való rögzítésekor, hogy nehogy megsérüljön a jármű fényezése.

Prémium termékeink nagy előnye, hogy nők és kamasz gyerekek is könnyedén megbirkózhatnak a feladattal, hogy összeszereljék a kerékpárszállítót, majd a helyükre illesszék a kerékpárokat.

 

< vissza a cikkekhez