Lehet vonóhorogra kerékpártartót szerelni?

Sokan megijednek a vonóhorogra szerelhető kerékpártartóktól, mert attól tartanak, hogy a rendőrök megbüntetik őket a lámpák és a rendszámtábla takarásáért. Uebler kerékpárszállítóinkkal ez nem jelenthet problémát: a kerékpárszállítóra felszerelt két lámpa között a rendszámtábla is helyet kap. A lényeg, hogy a lámpák és a rendszámtábla ne legyenek elfedve, és a rendőrök sem büntethetik meg.

Akik tartanak a vonóhorgos megoldástól, a legtöbb esetben a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítók teherbírását és stabilitását is megkérdőjelezik. A kerékpártartók ezen típusa, ugyan nem rögzül az autó hátuljához, speciális rögzítő rendszere lehetővé teszi, hogy a kerékpárszállító maximálisan stabil és biztonságos legyen. Amit vásárlás előtt mindenképpen figyelembe kell vennünk, az a vonóhorog teherbírása. Egy kerékpárszállítónak hiába lehet akár 60 kg-os is a terhelhetősége, ha a vonóhorog nem bírja el ezt a súlyt a kerékpárszállító önsúlyával együtt.

És mi van a szabad kilátással? Uebler kerékpárszállítóink minden modellje szabad kilátást biztosít, valamint nem meglepő, hogy alacsonyabb lesz a szélzaj, mintha a tetőcsomagtartón szállítanánk biciklijeinket, arról nem is beszélve, hogy a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítókkal üzemanyagot is spórolhatunk.

Ráadásul Uebler kerékpárszállítóink esetében a fel- és leszerelés is gyerekjáték. Nem kell aggódni a zárhatóság miatt sem, hiszen minden modellünk kulccsal zárható, sőt, X termékcsaládunk tagjait levehető távtartó lopás elleni védelemmel is ellátták.

 

< vissza a cikkekhez