Melyik kerékpárszállítót válasszam?

Amellett, hogy 17 németországi tesztgyőzelem bizonyítja kerékpárszállítóink kiválóságát, számos hazai médium is igazolja különböző összehasonlításaikban, hogy az Uebler kerékpártartói kimagasló értéket képviselnek, kategóriájuk legkiválóbb termékei közé tartoznak.

Gyakran érkeznek hozzánk és partnereinkhez „Mivel tud többet?” és „Miben különbözik a … ?” típusú kérdések biciklitartóinkkal és egyéb vonóhorgos kerékszállítókkal kapcsolatban. Ebben szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani!  Összehasonlítottuk az Uebler és egyik legnépszerűbb vetélytársa, a Thule termékeit a katalógusadatok alapján, ezzel is megkönnyítve a vásárlói döntés meghozatalát.

A csatolt PDF fájlban megtalálják az összes Uebler kerékpártartónak, és közvetlen mellettük az azonos számú kerékpár szállítására alkalmas, illetve hasonló kategóriájú Thule termékeknek a paramétereit.  Felhívnánk a figyelmet az olyan adatokra, mint például az önsúly! Az Uebler típusok átlagosan 14,5 kilogrammot nyomnak, a Thule esetében ez több, mint egy kilogrammal több.
Termékeink teherbírása kifejezetten nagy, átlagban 61 kg, szintén felülmúlva ezzel a versenytárs átlagadatait.  Míg a Thule esetében a hordozótáska csak bizonyos modellekhez elérhető, illetve nem mindegyik kerékpárszállító alkalmas ebike-ok szállítására, az Uebler egyik termékénél sem kell kompromisszumot kötni az imént említett szempontok alapján! Biciklitartóink egytől egyig alkalmasak elektromos kerékpárok szállítására, tárolásuk pedig kényelmesen, egyszerűen megoldható az opcionális hordozótáska segítségével.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy választásukat ne csupán a száraz tényekre alapozzák. A személyes igények maximális kielégítését figyelembe véve nagyon fontos az előzetes megtekintés, átvizsgálás, a termék által kínált opciók kipróbálása. Csak így tudunk igazán különbséget tenni olyan szempontok alapján, mint a kialakítás és ergonómia. A számadatokat a személyes tapasztalattal kiegészítve így lesz megfelelő összehasonlítási alapunk az egyes típusokat illetően.

A konkrét típusok összehasonlításáért és még több adatért kattintsanak az alábbi linkre:
Összehasonlító táblázat