Miért érdemes az Uebler kerékpárszállítót választania?

Az első és legfontosabb indok az, hogy Uebler prémium kerékpárszállítóink biztonságosak, óvják autónk, kerékpárunk és nem utolsó sorban saját biztonságunkat is. Prémium termékeinket az 50 éves fejlesztői múltra visszatekintő csapatunk úgy dolgozta ki, hogy sem a felszerelés, sem a leszerelés során ne sérüljön autónk fényezése, utazás közben pedig tökéletes biztonságban legyenek kerékpárjaink és a megbízhatóan stabil rögzítéssel az utasok is teljes biztonságban érezhessék magukat.

Uebler kerékpárszállítóink vonóhorogra szerelhető modellek, melyek a tetőre rögzíthető kerékpártartókkal ellentétben rendkívül üzemanyag takarékosak. Ha arra gondolunk, hogy mennyire egyszerű csupán a vonóhorog magasságáig emelnünk a kerékpárt, látjuk, mennyi energiát és időt is spórolhatunk meg velük.

Prémium kerékpárszállítóink azok számára is ideális választást nyújtanak, akik elektromos biciklit szeretnének szállítani, hiszen termékeink rendkívül masszívak, ugyanakkor viszonylag alacsony önsúllyal és nagy teherbíró képességgel rendelkeznek.

A három termékcsaládunk modelljei között mindenki garantáltan megtalálja azt, amire szüksége van. Kínálatunkban találnak sínnel bővíthető kerékpárszállítókat, a legújabb X termékcsaládunk pedig még lopás elleni védelemmel is ellátott.

Termékeink egytől-egyig UV álló alapanyagból készültek. Ez azt jelenti, hogy nem kell folyton azzal törődnünk, hogy árnyékban legyenek, akár kint is maradhatnak a napon. És ha a napfényen kívül bármi más károsítaná a kerékpárszállítót, az alkatrészek külön-külön cserélhetőek.

 

< vissza a cikkekhez