Műszaki vélemények

Mindenki egyetért azzal, hogy a közlekedésben a legfontosabb szempont a biztonság, azon belül, hogy óvjuk a gépkocsijainkat, illetve a rögzített kerékpárjainkat. Azt gondolom, hogy minden kerékpárszállító elszállítja a biciklit A pontból B pontig. Az első kérdés mindig az, hogy milyen áldozatokkal jár, amíg az autóra felszereljük a kerékpárokat, mennyire sérülhet a fényezés, illetve ha egyszer sikerült ezt megugranunk, akkor milyen veszélyeknek vagyunk kitéve az utazásunk során.

Az Uebler termékek számos teszten kíváló eredménnyel szerepeltek. Van olyan termékük, amelyik 12 tesztgyőzelemmel büszkélkedhet.

Az Uebler termékek elektromos bicikli szállítására is alkalmasak. Az „Auto motor und sport” szaklap 2013-ban olyan összehasonlító tesztet végzett a Dekra-val közösen, ahol 8 e-Bike szállításra alkalmas kerékpárszállítót hasonlítottak össze, sőt törészteszteket is végeztek velük. A tesztgyőztes az Uebler P22 típusa lett. A tesztelők az Uebler gyártmány előnyeit az alacsony önsúlyban, biztonságos záródásban és könnyű kezelhetőségben látják.

A teszt során az is kiderült, hogy a konkurencia olcsó tesztdarabjai komoly hiányosságokat mutatnak.

Minden Uebler kerékpárszállító rendelkezik a szabadalmaztatott, karbantartást nem igénylő gyorskioldóval, és egy ügyfél orientált ergonómiával, így minden Uebler termék a minőség és a biztonság szimbiózusa igényes vevők számára.

Célunk, hogy a kerékpárszállítóinkat extrém vezetési körülmények között is teszteljük Magyarországon. Jelenleg azon dolgozunk, hogy olyan partnereket állítsunk magunk mellé, akik független szakértőként méréseket, törésteszteket végeznek, műszakilag vizsgálják be az eszközöket és erről tanusítványokat állítanak ki.

Az Autóklubbal stratégiai partner megállapodást kötöttünk, ennek keretein belül részt veszünk a 2014-es év "Biztonságosan közlekedni egy életúton" elnevezésű road show-n, ahol bemutatásra kerülnek a nagy közönségnek a biztonságos Uebler kerékpárszállítók.

Az Autóklub pályáján egy instruktor segítségével két tesztet végeztünk el. Az egyik a gépkocsi menettulajdonságát vizsgálta extrém körülmények között úgy hogy a kerékpárszállító, illetve három kerékpár az autóra volt erősítve.

A másik teszt pedig a gépkocsi fogyasztását vizsgálta két különböző helyzetben, azaz a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító esetén, illetve a tetőn szállítás esetén hogyan alakul a gépkocsi fogyasztása.

Célunk, hogy az Uebler termékeket sikerüljön megismertetni a magyar kerékpározókkal, szeretnénk eljuttatni azt az üzenetet, hogy a bicikli szállítás milyen veszélyekkel járhat, amennyiben nem a megfelelő minőségű kerékpárszállítót választjuk.

Kérem tekintse meg a mellékelt tanúsítványt: Magyar Autóklub tanúsítványa (.jpg, 200 Kbyte)

Az Eurotax-al, aki független, semleges, piaci információkkal foglalkozó cég, együttműködési megállapodást írtunk alá, hogy bebizonyítsuk, a vonóhoroggal szerelt gépkocsik értékvesztése kedvezőbb, mint az azonos futásteljesítményű vonóhorog nélküli gépkocsiké. Ezzel azt szeretnénk bebizonyítani, hogy nem felesleges a vonóhorog invesztíciója, hiszen később a gépkocsi eladása során a befektetés részben megtérül.

Kérem, tekintse meg az Eurotax elemzését ami a fenti állításunkat igazolja. Eurotax elemzés​ (.ppt, 750 Kbyte)