Uebler csatlakozó

Az olyan kerékpárszállítók esetében, mint az Uebler, nem elegendő csupán a vonóhorog megléte vagy felszerelése a rendeltetésszerű használathoz.  Miután ezek a kerékpártartók a jogszabályoknak eleget téve fel vannak szerelve a szükséges világítással is, fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a vonóhorognál található elektromos csatlakozó kialakítására is.

A jelenleg érvényes szabályok szerint Magyarországon a vonóhorgokat alap esetben 7-pólusú elektromos csatlakozókkal szerelik fel. Szeretnénk felhívni jelenlegi partnereink és jövőbeli vásárlóink figyelmét egyaránt arra, hogy minden Uebler kerékpárszállító 13-pólusú csatlakozóval rendelkezik! Megoldást természetesen tudunk biztosítani, termékeink mellé átalakítót is kínálunk, ugyanakkor ebben az esetben azzal a ténnyel fognak szembesülni, hogy a biciklitartó tolatólámpája nem fog működni.

Amennyiben ezt szeretnék elkerülni, mindenkinek azt ajánljuk, aki újonnan szereltet fel vonóhorgot az autójára, hogy jelezze igényét a 13-pólusú csatlakozóra (kizárólag abban az esetben, ha csak kerékpárszállítására használja a vonóhorgot). Így a továbbiakban nem fog felmerülni semmilyen probléma az elektromossággal kapcsolatban, és kerékpárszállítójának világítása hiánytalanul működni fog.