Uebler prémium kerékpárszállító

Uebler prémium kerékpárszállítóinkat az 50 éves fejlesztői múltra visszatekintő tapasztalt csapatunk dolgozta ki. Garantáljuk, hogy termékeink felszerelése és leszerelése során autója fényezése nem sérül és azt is, hogy az utazás során az utasok mellett a kerékpárok is teljes biztonságban lesznek.

Az Uebler kerékpárszállítók kivétel nélkül vonóhorogra szerelhető modellek, melyek nagy előnye a tetőre szerelhető társaikkal szemben, hogy jelentős mennyiségű üzemanyagot, így pénzt spórolhat használatukkal.

Az Uebler prémium modelljeivel nem csak üzemanyagot, hanem energiát és időt is spórolhat. Gondoljon csak arra, hogy milyen kemény munka feltornászni a kerékpárt az autó tetejére! Uebler prémium kerékpárszállítóinkkal el is felejtheti a megerőltető és kellemetlen perceket és órákat. A vonóhorog magasságáig akár a hölgyek is könnyedén, pillanatok alatt fel tudják emelni a biciklit.

Uebler prémium kerékpárszállítóink általános jellemzője az alacsony önsúly és a nagy teherbíró képesség, így akár elektromos biciklik szállítására is ideálisak.

Kiemelt minőségű kerékpárszállítóink egyes modelljei sínnel bővíthetőek, néhány termék pedig lopás elleni védelemmel is ellátott.

Az UV álló alapanyagból készült Uebler prémium kerékpárszállítókat akár a napon is kint lehet hagyni, így nem kell folyton azt lesni, mikor éri őket a nap. Ha a napfényen kívül bármi más kárt okozna a termékekben, az alkatrészek külön cserélhetők.

 

< vissza a cikkekhez