Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartókat sokan bizalmatlanul méregetik. Vajon könnyű felszerelni őket? Vajon nem esnek le az első kanyarban? A válasz: igen és nem. Könnyen felszerelhető és biztonságos. Uebler kerékpárszállítóink ideálisak családok, túrázók, amatőr és akár profi kerékpározók számára is.

Azoknak is kiváló választás, akik szeretik az innovatív dolgokat és, akik mindent megtesznek a biztonságos közlekedésért. Márpedig ki ne vágyna biztonságos közlekedésre? És ki ne akarna spórolni az üzemanyagon? Tény, hogy a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítóval rendelkezők gépkocsija kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a tetőcsomagtartós társaiké.

Úgy járja, hogy a vonóhorogra szerelhető kerékpártartóval való kerékpárszállítás a kerékpárszállítás legelegánsabb formája. És hogy miért? Egyszerűen kezelhető, összecsukható, nem kell órákat eltölteni a bicikli rögzítésével a tetőcsomagtartó elérhetetlen magasságában.

Uebler kerékpárszállítóink mind vonóhorogra szerelhetőek, hozzájárulnak az Ön, gépkocsija és biciklijei biztonságos közlekedéséhez. Ezek az eszközök rendkívül könnyen összeszerelhetők, önsúlyuk nagyon kevés, teherbírásuk ezzel szemben akár 60 kg is lehet. Egyes modelljeink bővíthetőek, maximum 4 kerékpár szállítható rajtuk. Amit viszont nagyon fontos megvizsgálnunk, mielőtt vonóhorgos kerékpárszállítót vásárolunk, az a vonóhorog teherbírása. A kerékpárszállító teherbírása ugyanis hiába 60 kg, ha a vonóhorog nem bírja el ezt a kerékpártartónak a súlyával együtt.

 

< vissza a cikkekhez